Create an Account

Thomson-Reuters a evaluat 252 de sisteme de sănătate, reprezentând 1.720 de spitale.

Dacă toate acestea par a fi multe de reținut, este izolat. Odată ce înveți făcând -o, va deveni a doua natură să te gândești în acest fel la munca ta.

nu vrem tradiție. Vrem să trăim în prezent și singura istorie care merită un baraj de tinker este istoria pe care o facem astăzi. -Henry Ford

Referințe:

  • Ford H. Astăzi și mâine. New York, NY: Doubleday; 1926
  • Ohno T. Toyota Sistem de producție: dincolo de producția pe scară largă. Portland, OR: Productivity Press; 1988
  • Hutchins, David: Hoshin Kanri. Abordarea strategică a îmbunătățirii continue. Gower Publishing Co. Burlington, VT, 2008.
  • Spear SJ, Bowen HK. Decodarea ADN -ului sistemului de producție Toyota. Harvard Bus Rev. 1 septembrie 1999: 96-106.

Intersecția siguranței pacientului și a Lean

Sunt adesea întrebat cum se raportează Lean la siguranța pacientului? Ambele identifică sistemul și echipele în care lucrăm cu toții ca principalele oportunități de a îmbunătăți și dezvolta o cultură susținută a muncii eficiente și sigure. Sistemele determină performanța, iar instrumentele de îmbunătățire sunt aceleași, indiferent de medii de lucru sigure, eficiente și rentabile, sau livrarea de îngrijire sigură, eficientă și rentabilă.

Obiectivul ambelor este de a dezvolta echipele împuternicite, coezive, învățând continuu de la defecte la locul de muncă, educate în utilizarea strategiilor pentru îmbunătățirea performanței atât în ​​domeniile muncii tehnice, cât și în munca în echipă. Pronovost concluzionează că- indivizii vor face întotdeauna erori, dar echipele pot efectua fără cusur. Acesta este apelul pentru ca echipele de lucru să fie creative în reproiectarea sistemelor lor de lucru pentru a obține în mod constant excelență. În acest scop, pe măsură ce Robinson observă că creativitatea apare din interacțiunile noastre cu ideile și realizările altor oameni și prosperi cel mai bine în condiții particulare, în special în cazul în care există un flux de idei între oameni care au diferite tipuri de expertiză. Creativitatea înflorește atunci când există o strategie sistemică de promovare a acesteia. Această ultimă propoziție ar trebui să însemne ceva pentru liderii și managerii noștri, în timp ce ne concentrăm pe implicarea angajaților.

Iată intersecția siguranței pacientului și a Lean așa cum o văd:

  • Cultural cultural Concentrarea în mișcarea de siguranță a pacientului (PS) este pe performanța umană și îmbunătățirea procesului. Acest lucru este similar cu accentul cultural în Lean pe munca standard, conexiunile și căile care stau la baza îmbunătățirii continue a proceselor.
  • Observații de lucru bazate pe comportament, așa cum se face de fapt atât în ​​PS, cât și în Lean Inform despre oportunitățile de performanță îmbunătățire.
  • Implicarea întregii echipe de la lideri executivi și manageri la membrii personalului este esențială pentru generarea și adoptarea ideilor pentru îmbunătățirea proceselor în ambele. și sursele de deșeuri de către personal pentru a deveni oportunități vizibile de schimbare sunt reflectate în sistemele electronice de raportare a incidentelor (radicalgic) în PS și Visual
  • Afișează date și plăci albe la locul de muncă în medii de lucru slabe.
  • Breakthroughs in PS și Lean Benefit și se bazează pe aceleași instrumente de îmbunătățire a calității- Analiza cauzei rădăcină, proiectarea fluxului de lucru slab și regulile de lucru, proiecte concentrate cu șase sigma sau kaizen, procesul de probă greșită și proiectarea echipamentelor, procesul standardizat ion, verificări de control al calității, bariere de lucru care împiedică defectele să fie trecute ca precursori de eroare și abordare științifică PDCA pentru a schimba adoptarea.

Recunoștință Lean

Una dintre propriile noastre discuții În creșterea beneficiilor pentru sănătate ale alimentelor bune. Perspectiva conducerii lui Gerard Van Grinsven ca fost director general la Ritz-Carlton este un schimbător de jocuri în calitate de președinte și CEO al Spitalului Henry Ford West Bloomfield. Eu, pentru unul, învăț mereu ceva din conversațiile noastre.

ironic, uneori, Gerard sună foarte mult ca fondatorul nostru Henry Ford, un alt inovator, care s -a gândit și „în afara cutiei”. În ceea ce privește perspectiva sa asupra dezvoltării de produse noi, Henry a spus: Dacă aș fi întrebat clienții mei ce vor, pur și simplu ar fi spus un cal mai rapid. La fel ca Henry Ford, Gerard nu a dezvoltat ceea ce majoritatea s -ar aștepta de la o experiență de spital la West Bloomfield.

au altceva în comun. Ambele predică beneficiul preventiv al dietei și alimentelor bune.

Cei mai buni medici par să fie de acord că leacul pentru majoritatea indispozițiilor se regăsește în dietă și nu în medicină. De ce să nu preveniți această boală în primul rând? Totul duce la acest lucru – dacă mâncarea proastă provoacă boli, atunci mâncarea perfectă va provoca sănătate. Și acesta fiind cazul, ar trebui să căutăm acea mâncare perfectă – și să o găsim. Când am găsit -o, lumea va fi făcut cel mai mare pas înainte. -Henry Ford (1926)

Cred că Turcia este considerată slabă.

Dar dacă mănânci prea mult, iată mai multe sfaturi de la Henry Ford că merg cu-

exercițiul este bun. Dacă sunteți sănătos, nu aveți nevoie de el: dacă sunteți bolnav, nu ar trebui să o luați.

Aveți o sărbătoare minunată de Ziua Recunoștinței! Am plecat să o văd pe mama mea, vom vorbi din nou despre adevărata discuție slabă săptămâna viitoare zenidol in farmacii.

Este munca, nu omul, care gestionează.

Suntem într -adevăr norocoși de a forța un laborator integrat care servește un sistem de asistență medicală care este foarte concentrat pe calitatea clinică (a se vedea articolul din raportul întunecat de mai jos). Rezultatele și diagnosticul testelor de laborator cuprind aproximativ 70% din empirice datele din Careplus și se spune că conduc 90% din deciziile clinice în îngrijirea medicală modernă. Și toate acestea vin la un cost operațional și de capital favorabil, în special în modelul nostru de livrare în curs de dezvoltare a hub-and-rapoke, Core-Lab. Prin urmare, laboratorul va fi esențial pentru susținerea multor progrese în ceea ce privește calitatea clinică în întregul sistem de sănătate Henry Ford.

patologia și obiectivul nostru de medicină de laborator este să conducă un nivel mai ridicat de calitate și fără probleme de testare de laborator pentru toți pacienții de pe toți Sistemul adoptând Lean Management cu principiile sale de bază și inovația noastră bazată pe spital a culturii Toyota a lucrătorului împuternicit înarmat cu instrumente inteligente de calitate. Rolul dvs. de lider, concentrându -vă pe proiectarea mijloacelor standardizate pentru a permite lucrătorilor noștri să îndeplinească mai bine munca noastră importantă, este esențial pentru realizarea și susținerea acestei transformări pentru a îmbunătăți continuu abordarea noastră de lucru.

Acest concept nu este nou, deoarece Henry Ford a spus în urmă cu aproape o sută de ani – este lucrarea, nu omul, care gestionează.

Raportul întunecat – întâlnește top 10 al națiunii 10 Sisteme de asistență medicală pentru calitate

26 octombrie 2009

Utilizarea avansată a EHRS este o caracteristică a liderilor de calitate a națiunii

Este un nou studiu și clasament al performanței de top performante Sisteme de sănătate pe care cititorii întunecați zilnici le vor găsi interesante și utile. Thomson Reuters a anunțat cele mai recente 10 clasamente și a identificat trei ingrediente principale pentru obținerea unor rezultate de calitate superioară. Au fost: 1) un comitet de coordonare la nivel corporativ; 2) implicarea amplă în planificarea îngrijitorilor de prim rang; și un sistem electronic de înregistrare a sănătății la nivel de sistem (EHR).

Thomson-Reuters a evaluat 252 de sisteme de sănătate, reprezentând 1.720 de spitale. Descoperirile sale au fost publicate exclusiv în asistența medicală modernă. Evaluarea sa s-a bazat pe cinci măsuri de performanță clinică: mortalitate, complicații, siguranța pacientului, durata de ședere și utilizarea medicamentului bazat pe dovezi. Nu s -a făcut nicio încercare de a măsura performanța financiară. Studiul sistemelor de sănătate a utilizat informațiile din 2007 din două baze de date publice, Analiza și revizuirea furnizorilor de Medicare și Centrul pentru Medicare și Medicaid Services ‘Comparat.

Interesant, toate, cu excepția unuia dintre cele 10 sisteme de top sunt în Midwest . Excepția este Prime Healthcare Services din Victorville, California, care a fost și singurul sistem pentru profit din grup. Așa cum a apreciat Thomson Reuters, primele zece sisteme de sănătate din Statele Unite au fost, în ordine alfabetică:

  • Avocat asistență medicală, Oak Brook, Illinois
  • Parteneri de sănătate catolică, Cincinnati, Ohio
  • Alianța de sănătate din Greater Cincinnati, Cincinnati, Ohio
  • Healtheast Care System, St. Paul, Minnesota
  • Henry Ford Health System, Detroit, Michigan
  • Kettering Health Network, Dayton, Ohio
  • OhioHealth, Columbus; Ohio
  • Prime Healthcare Services, Victorville, California
  • Trinity Health, Novi, Michigan
  • Spitale universitare, Cleveland, Ohio

Fiecare măsură de calitate a avut o greutate egală pe scorul Thomson Reuters. Pentru a face lista de top 10, o cerință a fost aceea că fiecare sistem de sănătate a trebuit să înscrie la sau peste nivelul mediu de performanță pe toate măsurile de calitate. Aceste sisteme de sănătate care fac lista de top 10 au depășit așteptările.

Pentru patologi și manageri de laborator interesați de performanța clinică a acestor sisteme de sănătate performante, Thomson Reuters a publicat aceste realizări colective:

  • Mortalitatea ajustată la risc a fost de 0,82%, ceea ce este cu 17,6% mai mic decât scorul median de 1% pentru sistemele de la egal la egal;
  • Rata complicațiilor a fost de 0,83%, cifră care este cu 16,8% mai mică decât scorul de la egal la egal;
  • Măsuri de siguranță a pacientului de 0,97%, sau cu 3% mai bune decât mediana pentru colegi;
  • 93,5% aderență la practicile bazate pe dovezi, comparativ cu 88,7% pentru sistemele de la egal la egal; și
  • Durata medie de ședere a fost de cinci zile, sau cu 10,7% mai mică decât mediana 5,6 zile la spitalele de la egal la egal. Coordonarea inițiativelor de calitate de la nivelul executiv. Consiliul decide cu privire la ce îmbunătățiri de calitate să fie urmărite. Acesta include ofițerii șefi medicale, asistență medicală și farmacie din toate cele 28 din spitalele sistemului. O echipă de îngrijitori de prim rang și personal de asistență este asamblată pentru a dezvolta planul pentru îmbunătățirea proceselor relevante de îngrijire a pacienților.

    Trinity folosește sistemul său EHR pentru a introduce inițiativele sale de calitate clinică. De exemplu, Trinity a creat o ordine electronică setată pentru dozele pediatrice de medicamente antivirale ca răspuns la noua amenințare de gripă H1N1. Acest set de comenzi a fost dezvoltat și pus la dispoziția medicilor la doar 48 de ore după ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a emis noi recomandări antivirale H1N1 pentru copii.

    la Prime Healthcare, Utilizarea EHR joacă acum un Rolul esențial într -o inițiativă cuprinzătoare a plăgii. Primul pas în proces implică o evaluare exactă a rănilor în EHR ca parte a procesului de admitere. Datele privind rănile trebuie să fie conectate corect în sistem înainte de procesul de admitere. Acest lucru blochează o problemă-comună în trecut-unde nu se aplică întrebărilor despre rană a permis continuarea procedurii. Informațiile despre rănile preexistente, inclusiv fotografiile, sunt, de asemenea, atașate pentru a le aminti medicilor să comande planuri de tratament.

    O perspectivă cheie pentru administratorii și patologii de laborator este modalitățile sofisticate prin care aceste 10 sisteme de sănătate folosesc EHR-uri. La rândul său, atunci când datele de testare de laborator sunt disponibile în timp real în EHR -urile sistemelor de sănătate, este posibil ca clinicienii să utilizeze datele de testare a laboratorului pentru a sprijini o varietate de inițiative clinice concepute pentru a reduce erorile medicale și pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților. Lista de top 10 a sistemelor de sănătate a lui Thomson Reuters oferă o altă amintire a cât de rapid se desfășoară integrarea serviciilor clinice și a funcțiilor operaționale în spitalele națiunii.

    Obțineți îngrijirile de care aveți nevoie

    deja un Pacientul Henry Ford?

    Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

    dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

    Alte opțiuni de îngrijire

    • Programați online
    • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
    • Vizite video la cerere
    • Vizite video programate

    Testarea capidă

    Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

    solicitați o nouă programare a pacientului

    din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

    • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
    • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
  • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * E -mail * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLEADSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry. h3> deja un pacient Henry Ford?

    Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programa numiri prin Henry Ford Mychart.

Back to Top
Shop Now? On whatsapp